Villkor och bestämmelser

Genom att handla i vår nätbutik bekräftar du därmed att du har läst och accepterat nedanstående bestämmelser.

Betalning
Alla varor säljs med 20 dagar netto till kunder med kreditavtal. I annat fall enligt överenskommelse. Wenstop EU AB förbehåller sig äganderätten till alla levererade varor tills de är fullt betalda.

Leverans
Vi skickar varorna med våra fasta transportörer direkt till angiven leveransadress.

Leveranstid
Om leveranstiden anges i dagar avses arbetsdagar från accepterandet av korrektur/orderbekräftelse. I samband med semester och helgdagar kan leveranstiden bli förlängd. Med leveranstid/-datum avses avsändningsdatum från vårt lager.

Priser m.m.
Alla priser är i SEK och exkl. moms. Den senaste prislistan gäller. Levererat antal kan avvika från beställt antal med upp till 20 % för att anpassa leveransen till standardstorlek på förpackningen samt på produkter som levereras med tryckt logotyp/text.

Kliché-/Startavgift
Kliché-/startavgift debiteras endast om det anges i orderbekräftelsen. Priserna inkluderar ett utkast till tryckbild framtaget med information mottagen från kunden som grund. Design/renritning av kundlogotyp inkluderas inte. Kontakta oss om du vill ha ytterligare information innan beställningen.

Reklamation/Retur
Reklamationer ska lämnas inom 8 dagar från att varan har mottagits. Vid transportskador ska skadan anges på fraktsedeln. Krav till följd av transportskador ska lämnas direkt till transportören med kopia till oss. Wenstop EU AB:s ansvar är begränsat till värdet av de levererade varorna. Retur av varor endast enligt överenskommelse. Returvaror krediteras med 85 % av avtalat pris. Varor med kundens tryck kan inte returneras.

Vi reserverar oss mot fel och utelämnanden samt förseningar som vi inte rår över.