Om Wenstøp

Din profilpartner – synliggör din logotyp!

Allt startade med skylthållare. På vägen har vi utvecklat fler produkter som ger våra kunder ökad synlighet. Wenstop EU AB är ett helägt dotterbolag av Wenstøp AS med över 30 års branscherfarenhet och bistår årligen över 1200 kunder med marknadsföring och profilartiklar. Hos oss hittar ni ett stort sortiment av profilartiklar och verkstadsmaterial. Hög kvalité till bra priser!

Wenstøp AS är ett norskt helägt familjeföretag med trippel A rating och etablerades 1985 av Jan Åge Eriksen. Med ett genomgående fokus på kvalité, utveckling, flexibilitet och nöjda kunder har vi växt fram till att bli en ledande leverantör i branschen. Som några av våra viktigaste produkter kan man nämna skylthållare, nyckelringar, dekalskyltar, nyckelmärkning, isskrapor och parkeringsskivor.

«Vår filosofi är att erbjuda kundunika kvalitetsprodukter, till rätt pris – levererat i rätt tid. Undvik kostsamma mellanhänder. Wenstøp utvecklar majoriteten av sina produkter själva och importerar direkt från producenter»

Vi är idag etablerade i Sverige, Norge och i Polen där vi har vår produktionsenhet – som säkerställer bra villkor till våra kunder.

Genom åren har vi utvecklat unika lösningar som säkrar att du som kund får de kvalitetsprodukter ni behöver. Vi sätter kvalitét, service och flexibilitet i fokus då vi vet att det är viktigt för dig.

Vi använder oss enbart av kvalitetsplast i våra produkter. Detta gör vi på bekostnad av egen förtjänst, vi skulle kunna använda oss av återvunnet plastråmaterial, något som är vanligt förekommande hos andra producenter. Vi väljer att använda oss av ny plast för att du som kund skall få en hållbar produkt som ser fin ut över tid.

För att vår produktion ska vara så miljövänlig och etisk som möjligt använder vi enbart lack och färgprodukter av bästa miljöklass. Vi miljömärker alla våra produkter för att underlätta vid sortering och återvinning. Vidare levererar vi bara skinnprodukter av bästa kvalitet med känt ursprung från Sydeuropa.

Detta har medfört en stor efterfrågan på våra produkter, våra skylthållare Norclip och Swedklipp går att återfinna på många bilar nere på kontinenten.


Du som kund är vår viktigaste resurs!

Vi vill gärna veta vad du tycker (ris och ros). Skicka gärna en e-post med dina åsikter till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Knut Venstøp Eriksen
VD / Wenstop EU AB

Wenstøp EU AB är ett dotterbolag av bolaget Wenstøp AS.

Wenstøp AS har högsta kreditvärdigheten trippel A rating.